Mihai Traistariu este de nerecunoscut, a slabit mult intr-un timp scurt! „Obsesia mea dintotdeauna a fost sa fiu musculos. Vreau sa am lipici la fete si sa am incredere in mine”.

By
loading...

Mihai Traistariu tine la imaginea lui si mereu a cautat sa arate impecabil, este atent la aspectul lui fizic si face tot ce ii sta in putinta ca sa arate bine. De-a lungul timpului a urmat diverse tipuri de diete care desi l-au chinuit, nu audat rezultate.

Timpul trecea, Mihai nu reusea sa slabeasca si se apropiau filmarile pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”, acesta filma rolul unei femei si isi dorea sa fie mai slab, ca sa arate bine la televizor. Mihai se simtea presat de timp si a luat initiativa, de ceva timp urmarea periodic pe facebook un antrenor personal care a ajutat multe vedete sa slabeasca si a apelat la ajutorul lui.

La indicatiile antrenorului personal, in luna august, Traistariu a inceput sa tina un regim special, care l-a ajutat sa slabeasca 7 kilograme. Antrenorul i-a facut un program personalizat de nutritie pe care Mihai l-a urmat cu strictete, alaturi de sport.

Traistariu: Obsesia mea dintotdeauna a fost sa fiu musculos. Vreau sa am lipici la fete si sa am incredere in mine”.

Mihai Traistariu face sacrificii ca sa arate impecabil si plin de muschi, acesta nu mananca dupa ora 18, iar daca i se face foame bea un pahar de apa cu lamaie, neindulcit.

loading...

„Mi se strange stomacul si nu mai simt foamea, chiar functioneaza. E cea mai buna metoda pentru cei care vor sa se abtina de la mancat. Efectul apare in 5 minute si dureaza cateva ore. De aceea, mie nu-mi lipsesc lamaile din casa”.

Ani de zile, a mancat zilnic, prajituri, dulciuri, compoturi, dulceata pe paine, iar acum a renuntat la ele, ba chiar si-a facut o analiza ADN in valoare de 300 de Euro, ca sa vada ce nu ii tolereaza organismul si a aflat ca nu tolereaza bine lactatele si ca ii sunt daunatoare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News