Mihai Trăistariu s-a confruntat cu mari probleme de sănătate: „Mi-a distrus…”

By
loading...

Cantaretul Mihai Traistariu a explicat cu ce probleme de sanatate s-a confruntat in ultima perioada si cum i-au afectat acestea activitatile.

Mihai Traistariu s-a confruntat recent cu o problema de sanatate care i+a pus in pericol vocea. Dupa ce el a luat decizia de a se retrage de la Eurovosion a simtit ca ceva este in nergula. Fiind sezonul virozelor si al gripelor, cangtaretul s-a ales si el cu o gripa de toata frumusetea. In plus, artistul a acuzat si niste dureri la coloan a, ajungand intr-un final la spital. Iii era foarte rau incat abia se mai putea tine pe picioare.

Glasul vedetei a fost distrus de gripa si nu a fost capabil sa cante in toata perioada in care a stat in spital.

„M-am retras de la selectia românească (n.r. Eurovision) pentru ca mi s-a parut ca totul este in neregula. Si totul chiar a fost in neregula. Am stat o zi, am suferit dupa care m-am inscris in competitia pentru Belarus… M-a prins o gripa, ma durea si coloana. Am ajuns la spital pentru ca nu mai puteam sa stau in picioare de durere. Nici nu puteam vorbi”, a explicat Mihai Trăistariu la emisiunea Agentia VIP, de la Antena Stars.

„Stateam in spital ca nu ma puteam misca! Gripa mi-a distrus glasul… Cu o zi inainte ma gandeam daca sa plec sau nu… Eu stiu ca sunt bun in general dar nu am putut canta”, a adaugat artistul.

Mihai Traistariu s-a retras de la Eurovision Romania 2019 si a anuntat ca participa la Eurovision Belarus.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News