Mircea, ispita de la „Insula Iubirii” spune adevarul despre relatia lui cu Mirela

By
loading...

Mirela, concurenta de la Insula Iubirii a creat o adevarata controversa dupa terminarea filmarilor de la emisiune. Ea si cu Ionut Gojman erau foarte indragostiti, insa la final au decis sa se desparta decoperind prin infidelitatile ambilor parteneri, incompatibilitatea dintre cei doi.

Mirela a fost foarte aspru criticata pe retelele sociale pentru ca a fost prietena cu Hannelore, desi ea a rupt legatura cu aceasta dupa ce a vazut la televizor, la difuzarea emisiunii ca o mintea spunandu-i ca nu-l simpatiza pe Andi.

Concurenta si ispita Mircea au avut parte de cateva momente intime in timpul emisiunii, iar toata lumea a crezut ca cei doi au ramas impreuna chiar si dupa, insa lucrurile nu au stat chiar asa.

„Sincer, dupa tot ce am vazut ca s-a intamplat in acel moment, n-am mai incercat. Era schimbata, noi oricum am mai tinut legatura, dar sa incercam sa construim o relatie, nu”, a declarat Mircea, in cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Mirela a criticat-o destul de dur pe fosta ei prietena Hannelore in special dupa terminarea filmarilor, lucru care l-a deranjat enorm pe sotul lui Hanne, Bogdan.

„Dupa terminarea filmarilor, nu am mai tinut legatura cu Hannelore. Pe insula am încercat sa fim amice, insa mi-am dat seama ca ea nu-si asuma gesturile pe care le-a facut. Nu sunt singura care a vazut chimia dintre ea si Andi si faptul ca s-a indragostit. Erau ca un cuplu pe Insula, toata lumea a observat. Am incercat sa-i deschidem ochii, sa o facem sa-si asume ceea ce se intampla cu ea. Mi-am dat seama ca nu am cu cine”, a fost mesajul Mirelei despre Hannelore.

loading...

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News