Mirela, de la „Insula Iubirii”, a fost acuzata ca a jucat la dublu dupa episodul difuzat aseara. Bruneta a reactionat

By
loading...

„Insula Iubirii” este o emisiune difuzata de Antena 1, in care participantii vin sa isi testeze iubirea! Dupa cum sunt avertizati de la inceput, testul este unul foarte greu si nu multe persoane reusesc sa il treaca! Mirela parea una dintre cele mai cerebrale concurente, pana aseara, cand a fost difuzat inca un episod din emisiune. 

Daca la inceput a pozat in victima si a sustinut ca nu vrea sa mai aiba nimic de-a face cu iubitul ei, vazandu-i adevaratul comportament. In tot acest timp, ispita Mircea i-a fost alaturi neconditionat, iar inainte ca acesta sa parareasca insula, i-a declarat iubirea ei. Dupa ultima intalnire cu Ionut, aceasta parea ca a uitat tot ce se intamplase pana in acel moment si de dragostea pe care i-o declarase ispitei.

Mirela si Ionut Gojman au petrecut ultimele 24 de ore in Thailanda impreuna. Acesta a fost moemntul in care bruneta s-a schimbat la 180 de grade si a inceput sa il implore sa ramana alaturi de ea si sa nu se desparta. A fost refuzata categoric de fostul sau iubit, care a declarat de la ultima intalnire ca este dezgustat de ea. A incercat sa isi scoata toate atuurile pentru a-l intoarce, insa s-a lovit de fiecare data de un zid.

Pe conturile lor de socializare au curs sute de mesaje, majoritatea legate de falsitatea lui Mirela, care par sa fi afectat-o pe bruneta. Acesta a fost si momentul in care a reactionat:

„Dupa o noapte in care am citit si m-am lasat afectata de cuvintele unora dintre voi, am decis sa clarific niste lucruri cu voi. Eu cand am spus ca atunci cand iubesc un om il iubesc cu toata fiinta mea, asa este. Nu, nu am vrut sa ii intorc cuvintele lui Ionut la bonfire, pentru ca asa sunt eu, nu imi place sa ma cert, mai ales cand o tara intreaga va vedea imaginile. Si nu, nu am putut sterge relatia mea cu Ionut in cateva minute, pentru ca la mijloc au fost sentimente puternice, cel putin din partea mea.

Am zis ca voi fi mai puternica, ca voi fi o alta Mirela, dar nu s-a intamplat peste noapte. A fost un proces natural, in care sentimentele mele au avut nevoie de timp sa se adapteze noului curs. Da, puteam sa ma folosesc de Mircea sa trec peste mai usor, dar nu asa sunt eu. Nu sunt falsa si niciodata nu voi fi.

Ce ati vazut aseara ati vazut-o pe Mirela la inceputul schimbarii ei, ati vazut o Mirela care inca era confuza de lucrurile ce i s-au intamplat. Incercati sa treceti fiecare actiune a mea prin filtrul vostru propriu, voi cat de repede ati fi trecut peste o relatie in care ati iubit din tot sufletul, chiar daca ati fost raniti?

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News