Mirela, fosta concurentă de la Insula Iubirii, îşi caută verighete. „Nu contează preţul”

By
loading...

Mirela Banias, fosta concurenta de la Insula Iubirii se pregateste intens pentru nunta sa cu afaceristul Florin Tecar. Acum, bruneta si iubitul sau isi cauta verghete, iar ea a decis sa apeleze la ajutorul fanilor.

Intr-o inregistrare pe care bruneta a publicat-o pe contul sau de Instagram, ea le-a cerut ajutorul in ceea ce priveste cele doua verghete prietenilor si fanilor sai din mediul virtual si care ii urmaresc postarile.

Mirela a dezvaluit de asemenea si felul in care isi doreste ca acestea sa arate. Pentru vergheta ei isi doreste ceva din aur alb si care sa aiba un mic diamant. Frumoasa Bruneta i-a rugat pe cei care o urmaresc sa o contacteze da sunt cumva bijutieri sau daca a cunostinte care se ocuoa cu asa ceva. Ea le-a marturisit fanilor ca asteapta cu nerabdare sa primeasca sfaturi si modele de verghete de la ei pentru a putea sa faca aceasta alegere importanta din viata ei.

„Am ajuns si la ziua cea mare. Caut verighete! Daca am bijutieri in lista, va rog sa ma ajutati. Eu caut ceva high class, din aur alb, ceva diamant micut la verigheta mea… …Astept modele de la voi. Va multumesc!”, a spus ea.

Mirela Banias s-a facut remarcata in showbiz-ul romanesc dupa ce a participat la show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1. Acolo, aceasta a plecat cu iubitul ei de la acea vreme, Ionut Gojman, de care s-a separat. Tot la show, Mirela a fost extrem de apropiata de ispita Mircea, cu care a ramas in relatii foarte bune. Mirela formeaza un cuplu Florin Tecar. Mirela a mai fost casatorita.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News