Mirela Vaida mai are putin si naste, insa a inceput deja sa isi faca planuri serioase: „Pana la 40 de ani… „

By
loading...

Mirela Vaida pe langa faptul ca este o femeie de succes, apreciata si cautata in lumea televiziunii, este o femeie familista care si-a dorit mereu sa aiba o familie numeroasa cu multi copii, sa-i tina pe toti alaturi, sa-i invete sa fie apropiati intre ei, sa se iubeasca, sa se ajute unul pe celalalt si cel mai important sa se respecte, pentru ca nimic nu mai presus decat iubirea familiei.

Vedeta are doi copii, o fetita si un baietel, pe Carla si Vladimir si urmeaza sa-l nasca si pe cel de-al treilea copil. Atat micutii cat si familia Mirelei, sunt bucurosi fiindca familia se inmulteste. Aceasta doreste sa nasca natural, nu vrea sa faca cezariana.

Mirela Vaida, a fost invitata in cadrul emisiunii „Rai da Buni”, difuzata pe postul de televiziune Antena Stars si a facut o declaratie uimitoare, pana implineste varsta de 40 de ani, doreste sa mai aiba inca un copil. Nici bine nu s-a nascut si se gandeste la cel de-al patrulea copil.

Desi mai are putin si naste, vedeta particia la Selectia Nationala Eurovision 2019 si nu renunta la viata ei de televiziune.

Mirela: „Nasc natural, iau avionul si ma duc la Eurovision”.

Anii au trecut, visul i s-a indeplinit, fapt ce a facut-o sa fie cea mai fericita femeie din lume, se simte implinita si acum intelege care este rostul ei pe pamant. Desi urmeaza sa fie de 3 ori mamica, face fata cu bine vietii casnice, si intentioneaza sa revina in curand pe platoruile de filmare, in atentia telespectatoilor. Isi iubeste cariera si nu vrea sa renunte la ea, se descurca si se imparte intre viata mondena si viata de familie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News