Monica Anghel și-a spus părerea despre artistele din noua generație: „Ajungi să urăști și piesa”

By
loading...

Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate si indragite soliste din Romania. Vocea sa inconfundabila i-a adus un succes la care nu se gandea atunci cand era mica. Din pacate, parerea cantaretei despre muzica din ziua de azi este una destul de proasta si nu se fereste sa o spuna.

Interpreta in varsta de 47 de ani este o femeie foarte activa, care canta inca de la varsta de 15 ani. Cea care a impins-o mereu de la spate a fost mama sa, care si-a dat seama de talentul fiicei sale. Desi copilaria sa a inseamnat peste 8 ore de studiu in fiecare zi, Monica Anghel marturiseste ca nu regreta nimic, ba chiar ii multumeste mamei sale pentru sustinere. Cu o vasta cariera in lumea muzicala, avand nenumarate piese de succes, castigand trofeul festivalului „Cerbul de Aur” si reprezentand de 2 ori Romania la Eurovision, aceasta si-a exprimat parerea in ceea ce priveste industria muzicala la ora actuala:

„Sincer, eu in masina ascult Romania Muzical, iar copilul vrea Rock FM. Am incercat sa ascult si radiourile comerciale: nu realizeaza cat de mult rau le fac celor pe care ii difuzeaza in exces. Ajungi sa urasti si piesa, si artistul, nu vrei sa mai auzi de el. Asta e reactia mea, cel putin. Nu se poate ca in permanenta sa auzi aceleasi si aceleasi piese, ai impresia ca te spala cineva pe creier. E incredibil, e inadmisibil pentru mine. N-au decat sa faca ce-or vrea, dar pe mine nu poate sa ma oblige nimeni sa ascult.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News