Monica s-a întors mai devreme de la muncă și și-a găsit bărbatul în pat cu alta. După ce s-a calmat, a invitat-o la un ceai. Acum riscă pușcăria. Motivul incredibil:

By
loading...

Monika Fourie este acuzată că a rănit intenționat o tânără, pe Hannah Stokes, după ce a aflat că aceasta este amanta soțului ei.

Când cei doi au fost prinși în fapt, în căminul conjugal, femeia a aruncat cu apă fierbinte pe amantă, cauzându-i arsuri grave.

Monika avea o relație de mai mulți ani, dar într-o zi a avut parte de o surpriză neplăcută din partea soțului ei. Când a ajuns mai devreme de la serviciu, l-a găsit pe acesta în brațele unui tinere, chiar la ei în sufragerie.

Furioasă, soția înșelată a încercat apoi să se calmeze și a invitat-o pe amantă în bucătărie, la un ceai, pentru a discuta despre această situație. Când tânăra a vrut să ia ceașca de ceai în mână și-a dat seama că în ea nu era decât apă fierbinte, apă pe care soția înșelată i-a aruncat-o pe față.

Amanta a ajuns la spital, unde a fost operată de urgență, din cauza arsurilor grave, fiind supusă și unei intervenții de reconstrucție a timpanului.

În fața completului de judecată, soția înșelată a mărturisit că a fost o reacție de moment, nu și-a premeditat nimic dinainte, pledând nevinovată.

Acum judecătorii încearcă să-și dea seama dacă reacția soției înșelate a fost una instinctivă, așa cum susține ea, sau chiar a intenționat să-i facă rău tinerei și a premeditat în vreun fel acest atac.

loading...

Sursa: unica.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News