Motivul pentru care Elena Udrea nu poate merge la biserica împreună cu fetița sa în noaptea de Paște! Vor petrece acasă

By
loading...

Pentru prima data, Elena Udrea si Adrian Aexandrov vor petrece sarbatorile Pascale in noua formula de trei, alaturi de fetita lor, Eva Maria. Cei doi isi doreau foarte mult sa mearga si la biserica in noaptea de inviere, desi sunt stabiliti in Costa Rica momentan, insa micuta lor nu este crestinata, fiindu-i interzis sa intre in biserica pana la botez.

Adrian Alexandrov s-a aflat intr-o scurta vizita in Romania, insa ieri s-a urcat in avion si a plecat spre Costa Rica pentru a fi alaturi de familia sa. El a venit sa faca aprovizionarea cu produsele care nu se gasesc acolo, pentru a crea atmosfera de Paste similara cu cea din Romania. Cea care se va ocupa indeaproape de preparate va fi mama Elenei, care s-a mutat alaturi de blonda de cand a dat nastere primul sau copil.

Cum Elena nu are voie sa intre cu fetita sa in biserica, cei patru vor petrece acasa sarbatorile Pascale. Cei doi au amanat momentul crestinarii fetitei pentru ca vor ca botezul sa aiba loc in Romania, insa procedurile legale au impiedicat-o pe blonda sa se intoarca in tara natala.

O apropiata a lui Adrian Alexandrov a marturisit:

„Va fi foarte frumos, deoarece petrec in trei si in calitate de parinti. Din pacate, nu vor merge la biserica, pentru ca micuta inca nu este crestinata, insa vor petrece acasa, alaturi de Eva si de mama Elenei, doamna Maria Veliceasa. De preparatele traditionale, cozonac, drob, oua rosii se va ocupa soacra lui Adrian si, bineinteles, Elena o va ajuta si ea in masura in care o va putea lasa fiica ei.

Adrian a plecat ieri (22 aprilie) din Romania si a avut in bagaje si cateva alimente si produse necesare pentru masa de Paste. A primit o lista de cumparaturi, pentru ca in Costa Rica nu se gasesc toate. Ei isi doresc in continuare sa vina. In primul rand pentru a-si boteza fetita insa, din pacate, data la care se va intampla acest lucru nu o stie nimeni. Mai sunt de lamurit cateva aspecte importante in ceea ce o priveste pe Elena Udrea.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News