Muncește în construcții, dar toată ziua stă pe internet și se dă drept o fetiță de 13 ani! Toți au râs de el când au auzit. Apoi a spus de ce face asta și toți i-au zis: „Respect!”

By
loading...

În timpul zilei, Justin Payne este muncitor în construcții în suburbiile orașului Toronto, din Canada. Seara, el devine „vânătorul” de pedofili. El se consideră un justițiar care sperie pedofilii, salvând astfel copiii din Canada.

Justin are 28 de ani și are mai multe conturi false pe rețelele sociale și pe site-uri de întâlniri. Toate conturile sunt astfel create încât să pară că ar aparține unor copii între nouă și 13 ani.

El spune că primește sute de mesaje de la bărbații adulți cu vârste ce merg chiar și până la 60 de ani.

„După ce vorbim puțin le arunc bomba: am nouă ani și împlinesc 10 peste câteva zile. E în regulă pentru tine? De cele mai multe ori spun că nu îi deranjează.”

Justin spune că discuția ia imediat o tentă sexuală și bărbații respectiv îi cer poze nud. El nu se conformează. Are mai multe poze cu copii îmbrăcați – poze vechi cu copiii unor prieteni – și le trimite pe acestea.

După ceva timp, Justin își dă întâlnire cu potențialii pedofili. Alege locuri publice, dar izolate. Merge la întâlniri având la el discuțiile tipărite și o cameră video. La scurt timp postează pe Facebook și Youtube discuțiile pe care le are cu pedofilii.

loading...

De obicei, Justin merge la poliție cu înregistrările video, dar spune că ofițerii nu au făcut nimic niciodată.

 

Sursa: unica.ro

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News