Nea Vasile de la Botoșani are 90 de ani și a înșelat CFR-ul cu o sumă astronomică! „Cu banii ăia își lua trenul lui. Noi ne chinuim cu pensii vai de mama noastră și ăsta face așa ceva”

By
loading...

Cel mai vârstnic escroc din Botoșani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Este vorba despre un bătrân de 90 de ani care este acuzat de înșelăciune. Vasile Curecheriu este o veche cunoștință a anchetatorilor, având mai multe dosare penale pentru acest gen de faptă, dar până acum a primit doar condamnări cu suspendare.

Bătrânul achiziţionează bilete de călătorie destinate veteranilor de război sau rudelor de gradul I şi circula cu ele cu însoţitori. Potrivit legislaţiei posesorul unui asemenea bilet beneficiază de gratuitate atât el cât şi însoţitorii săi. Bărbatul racolează tineri în gări şi le propune o călătorie mult mai ieftină decât în mod normal şi astfel îşi face rost de clienţi.

În ultimii ani, prejudiciile pe care le-a adus bărbatul s-au ridicat la peste 100.000 de lei, iar bătrânul recunoaște faptele, dar susține că nu-i ajunge pensia.

Gestul bătrânului a luat amploare și a devenit cunoscut pe internet, iar reacțiilor oamenilor au apărut imediat: „Minte, domnule, ne face de rușine escrocul ăsta. Cu banii ăia își lua trenul lui. Noi ne chinuim cu pensii vai de mama noastră și ăsta face așa ceva. Cine să ne mai creadă că mulți dintre noi chiar nu putem să mai lucrăm?”, a comentat un vârstnic.

Sursa: observator.tv

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News