Nicole Cherry, cea mai emoţionantă declaraţie pentru părinţii săi. „Fară ei şi fără educaţia lor, nu aş fi reusit astăzi”

By
loading...

Nicole Cherry a facut recent o declaratie foarte emotionanta despre parintii sai. Artista a recunoscut ca nu ar fi reusit nimic din ce si-a propus daca nu erau ei.

Nicole Cherry, cantareata in varsta de 20 de ani, are o relatie foarte stransa de parinti sai, fiind foarte apropiata si deschisa fata de ei. Despre cat de mult le datoreaza acestora artista a vorbit intr-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Artista a declarat ca le este recunoscatoare pentru tot ceea ce a invatat de la ei. Parintii sai sunt cei care au ajutat0o sa devina persoana care este astazi. Ii apreciaza si le multumeste. Ea cosidera ca este foarte important sa ai parinti care sa te inteleaga si sa te sustina.

„Ce-am invatat eu e sa am rabdare, sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce am. Fii recunoscator si munceste in continuare, pentru ca totul se rezolva. Ceea ce sunt eu astazi se datoreaza parintilor mei. Ei m-au invatat sa fiu la fel cu orice gen de persoana, nu conteaza meseria.

Sa-i apreciez, sa multumesc. Ma gandesc ca fara ei si fara educatia lor, nu as fi reusit astazi. …Rabdarea pe care au avut-o cu mine,… faptul ca m-au ajutat in perioadele mele mai putin bune. E important sa ai parinti care sa te inteleaga”, a declarat Nicole Cherry.

Nicole Cherry, pe numele sau real  Nicoleta Janina Ghinea, este o cunoscuta cantareata din romania de muzica reggae si pop. Ea a devenit cunoscuta in anul 2013 cu single-ul sau Memories pe care l-a lansat la varsta de doar 14 ani.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News