Nicole Cherry, despre intervenţiile sale estetice :”Am avut o intervenţie în zona…”

By
loading...

Recent, Nicole Cherry a fost prezenta in cadrul unei emisiuni de televiziune, acolo unde a vorbit despre interventiile estetice la care a apelat. Ea a dat si cateva explicati despre ce anume si-a facut si din ce motiv.

Invitata la emisiunea „Rai da buni” de la Antena Stars, cantareata Nicole Cherry a marturisit ca a recurs la o interventie pentru a putea sa scape de gusa care i se parea foarte inestetica. In viata de zi cu zi nu se observa, insa atunci cand urca pe scena si era fotografiata de jos se vedea destul de clar si o facea sa se simta inconfortabil.

Artista a marturisit ca ei ii este foarte teama de mrsul la doctor si deorice interventie care ar putea dupa parerea ei sa ii provoace durere. Vorbind cu doctorul si intelegand ca ceea ce trebuie sa faca pentru a scapa de gusa este nedureros a decis sa incerce.

„Nu mi-am facut nimic… De fapt, am avut o interventie in zona gusei… Nu era vizibila, doar ca… atunci cand suntem pe scena, fotografii ne fac poze de jos si apaream in toate pozele asa. Nu-mi placea mie. Daca exista ceva, am zis sa incerc. Am auzit ca nu este dureros, mai ales ca l-am cunoscut si pe domnul doctor care mi-a explicat tot…

Mie mi-e frica de tot ce inseamna interventii medicae. Imi e teama. Mai ales vorbind de o operatie atat de mare la fata, cum ar fi la nas… Momentan nu”, a declarat artista. „Sunt inectii locale care timp de doua saptamani topesc grasimea din aceasta zona”, a mai spus Nicole Cherry.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News