Nicole Cherry este topita dupa noul sau iubit! Uite cat de frumos vorbeste despre el

By
loading...

Nicole Cherry a cucerit topurile romanesti de la o varsta foarte frageda si se mentine acolo! Melodiile ei ajung in top foarte repede, iar ea este o cantareata foarte apreciata! Viata personala a tinut-o departe de ochii curiosilor, insa acum este atat de indragostit, inca nu mai are nicio retinere in a vorbi despre iubitul ei!

Bruneta este foarte fericita si implinita in noua sa relatie. Desi este abia la inceputul relatiei, ea marturiseste ca se simte foarte bine in compania sa, dar moemntan nu se gandeste sa se mute impreuna cu el, preferand sa lase timp relatiei la inceput si sa evolueze in mod normal! Nu ii place sa grabeasca lucrurile! Pentru moment, aceasta exclude casatoria, considerand ca este foarte tanara pentru a face acest pas, atat de important!

Artista a confirmat relatia pe care o are cu Florin Popa, un tanar afacerist. Este mai in varsta ca ea cu 8 ani, insa nu o deranjeaza deloc acest lucru, neconsiderandu-l un impediment. Amandoi sunt foarte ocupati, insa mereu isi gasesc timp pentru a fi impreuna.

„Sunt intr-o relatie, dar nu imi creez asteptari, nu imi fac planuri prea departe. Incerc sa ma tin cu picioarele pe pamant, sa ma bucur de fiecare moment. Asa e mult mai bine, si pentru mine si pentru el. Efectiv asa e mai bine, pentru noi ca si relatie. Ne vedem cat de des putem.

El este foarte ocupat, la fel sunt si eu si incercam sa avem o balanta. Nu cred in chestia asta, ca vazutul in fiecare zi e sanatos. E bine sa ni se mai faca dor. El are 28 si eu 20 de ani.Mie oricum mi se spune des ca sunt foarte matura, si ma bucur pentru chestia asta. Am mai avut relatii anterioare si varsta asta atunci cand vine vorba de partenerul meu e ideala, sa fie putin mai matur decat mine. Barbatii oricum se maturizeaza mult mai greu”, a declarat Nicole Cherry.

 

loading...

Artista aprecieaza enorm faptul ca iubitul sau depune tot efortul pentru a fi independent financiar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News