Nicoleta Luciu apare din nou la televizor, iata cum arata acum dupa ce s-a ingrasat

By
loading...

Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane, iar telespectatorii se pot bucura de incantatoarea ei prezenta, in noaptea dintre ani la TVR 2. Vedeta o sa apara in serialul difuzat in noaptea de revelion, numit „Primaverii”.

Acest serial este unul de comedie, in care momentele amuzante apar mereu, iar producatorii sunt convinsi ca vor reusi sa cucereasca publicul si sa-l binedispuna. Rolul principal este jucat de celebra Maia Morgenstern, Florica in serial, aceasta ii aduce in casa ei pe cei doi nepoti, iar ca acestia sa devina mostenitori si sa obtina toata averea trebuie sa traiasca cu ea in casa timp de 10 ani dupa regulile impuse de ea.

Nicoleta Luciu: „M-am bucurat sa imi revad vad o parte dintre fostii colegi si am fost incantata sa-i cunosc pe actorii din „Primaverii”. Scenariul scris de Octavian Strunila are mult umor. Denis si cu mine ajungem, dintr-o greseala in casa, iar locatarii care tocmai se pregateau de petrecerea de Revelion, sunt incantati. Imi era dor sa joc in seriale si ma bucur ca s-au gandit la mine. Mi-ar placea sa facem ceva si mai departe”.

In ciuda faptului ca vedeta a inceput din nou filmarile, aceasta nu isi neglizeaza tripletii, pe Kim, Kevin si Karoly. Cei mici sunt in clasa 0 si deja stiu trei limbi, romana, maghiara si engleza. Nicoleta Luciu considera ca cel ideal oras in care sa iti cresti copii este Miercurea Ciuc, nu pierde timp in trafic si poate sa ii duca la multe optionale. Kevin face fotbal, Kim patinaj artistic, iar Karoly hochei. Vedeta se implica foarte mult in cresterea copiilor, fapt pentru care cei mici stiu deja 3 limbi si merg la multe optionale, copii au viata activa.

loading...

Nicoleta Luciu: „Nu ne dorim ca ei sa faca sport de performanta, preferam  sa se ocupe de scoala. Dar merita sa-si traiasca  copilaria din plin, iar orasul acesta le ofera facilitatile”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News