Nicoleta Nucă, fosta concurentă de la X Factor, a vorbit despre momentul în care va deveni mamă

By
loading...

Nicoleta Nuca, fosta concurenta de la X Factor, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul ei, pe care l-a cunoscut in urma cu ceva vreme, insa nu se grabeste inca sa faca pasul cel mare. Artista a vorbit si despre momentul in care ea va deveni mama.

Cantareata a declarat ca este intr-o masura feminista, deoarece penru ea femeia trebuie sa fie egala barbatului, mandra si demna. In opinia ei, o relatie trebuie sa scoata la iveala cea mai buna varianta a ta pentru a nu fi una nociva.

„Femeia inseamna egalitate. Sunt feminista cumva. Femeia inseamna demnitate, mandrie, frumusete si sensibilitate si atentie la detalii. Daca o relatie nu te face o varianta mai buna a ta inseamna ca nu e potrivita. De ce sa stai intr-un mediu nociv pentru tine”, a declarat Nicoleta Nuca la Antena Stars.

„Nu, nu sunt insarcinata si nu voi fi curand pentru ca momentan am alte prioritati, cand se va intampla asta voi spune eu, personal. Un copil nu este un lucru de ascuns sau sa-ti fie rusine sa porti haine largi”, a mai spus Nicolae Nuca.

Nicoleta nuca este o cunoscuta interpreta de muzica pop originara din Republica Moldova si stabilita de ceva timp in Romania. Nicoleta Nuca a participat la emisiunea X Factor de la Antena 1, unde ea a facut parte din echipa pe care o antrena Stefan Banica Junior si unde cantareata a reusit sa ajunga pana in gale. In februarie 2015, Nicoleta Nuca a lansat single-ul Nu sunt, cu care a reusit sa intre in topurile muzicale din Republica Moldova dar si in cele din Romania.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News