Noi dezvaluiri in cazul “Elodia”. Face Cristian Cioaca puscarie nevinovat? Christan Sabbagh: “In curand vor aparea suprize”

By
loading...

A fost invitat la un interviu LIVE pe pagina de Facebook Stirile Kanal D unde s-au dezbatut subiecte legate de marile anchete ale cazurilor care au socat Romania. Prezentatorul Stirilor Kanal D, Christian Sabbagh, a vorbit deschis despre acestea.

Printre multiplele subiecte, a fost adus in discutie si controversatul caz “Elodia”, disparitia suspecta a avocatei din Brasov.

“Am multe semne de intrebare. Curand cred ca o sa apara surprize. Cat de curand se vor afla multe. Nu inteleg de ce anchetatorii nu au urmarit firul tranzactiilor. Pana in disparitia ei s-au incheiat niste tranzactii mari. Nu pot sa ma pronunt in cazul lui Cristian Cioaca. Nu spun nici ca e vinovat nici ca e nevinovat. Dar, daca un om sta inchis nevinovat? Ce ne facem atunci?”, a spus Christian Sabbagh in cadrul interviului.

Totodata acesta a explicat cum este posibil sa intervina o eroare in investigatie si sa se comita o greseala capitala: “Erori judiciare se vor face din pacate mereu, pentru ca atunci cand nu tratezi cu profesionalism un caz. Vietile noastre sunt in mainile judecatorilor si procurorilor. Pentru simple supozitii nu poti sa-l nenorocesti pe viata. Sa te fereasca Dumnezeu sa fii intr-un moment in locul nepotrivit si sa nu ai alibi, pentru ca iti va fi foarte greu.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News