Noua “achizitie” de 100.000 de euro a Biancai Dragusanu. Iata ce si-a cumparat blondina cu banii de la „Asia Express”

By
loading...

Bianca Dragusanu tocmai a facut zilele trecute parade pe strazile Capitalei cu noul saua sa masin ce ascunde multi cai sub capota. Noul bolid costa aproximativ 100.000 de euro, bani pe care vedeta sustine ca i-ar fi adunat din vanzarea vechii masini dar si in urma participarii emisiunii Asia Express unde a semnat pentru un onorariu fabulous.

Blonda, inalta si superba, Bianca nu ar putea sa treaca neobservata prin Bucuresti atragand toate privirile can iese pe sstrada, cu atat mai mult cu o asemenea masina. Ea a fost surprinsa recent la un salon din Capitala dupa ce si-a schimbat culoarea  si s-a uscat chiar singura cu foehnul, fara fite. Apoi vedeta a demarat la volanul noii sale masini, un Range Rover Sport negru cu valoarea de 100.000 de euro.

Desi s-ar putea crede ca Mos Nicolae a fost generos cu blondina si i-a facut cadou o noua masina, apparent Bianca a facut un efort financiar si si-a achizitionat-o singura, fara ajutor de la vreun barbat.

„Bianca a vandut masina veche, pe care a luat 40.000 de euro, suma la care a adaugat inca cel puţin 50.000 de euro. O parte din bani provin si din onorariul pe care ea l-a incasat in urma participarii la emisiunea Asia Express. Deşi nu a stat decat doua saptamani, Bianca si-a negociat bine contractul, asa ca acum se plimba prin oras cu un bolid nou-nout, proaspat adus din Germania”, a declarant o sursa din anturajul Biancai.

Pentru Bianca nu este insa neobisnuit sa conduca masini puternice sau scumpe. Acum o luna ea a fost vazuta plimbandu-se pe strada intr-un Rolls Roys in valoare de aproape jumatate de million de euro. Atunci ea a atras atentia si prin cumparaturile pe care le-a facut, luandu-si cinci perechi de cizme si pantofi de la mari branduri. Cu o silueta de invidiat, caci nu degeaba merge la sala de mai mult de jumatate de an, vedeta si-a tratat in scest fel depresia in care se afla dupa chinul fin India, unde a filmat pentru Asia Express.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News