Nu s-a mai epilat de un an și a întreținut relații intime cu soțul: „A fost șocat când…” Imaginile sunt virale. Dumnezeule, cum poate să arate tânăra!

By
loading...

Sonia Cytrowska este o tânără din Polonia care a decis într-o bună zi să renunțe la toate produsele de înfrumusețare, dar și la aparatele de epilat. De ce? Fiindcă fata consideră că societatea în care trăim nu este capabilă să aprecieze adevărata frumusețe, tocmai de aceea, ea a decis să dea un mic imbold în direcția, spune ea, corectă.

Mai mult, Sonia Cytrowska a hotărât să nu-și mai epileze părul de pe corp, deoarece crede că presiunea societății este mult prea mare. Cum era de așteptat, decizia fetei nu a fost ușor digerată de partenerul acesteia. Bărbatul a fost atât șocat, dar și revoltat, în momentul în care soția lui a vorbit pentru prima dată cu el despre asta. Totuși, în prezent o acceptă pe Sonia exact așa cum a decis ea să fie.

„Vorbesc cu o mulțime de femei. Ne trimitem poze și ne încurajăm reciproc. Nu înțeleg de ce fetele nu își acceptă părul de pe corp. Soțul meu a fost șocat. Am vorbit extrem de mult și i-am explicat de ce este importantă pentru mine această decizie. În timp, relațiile noastre sexuale au revenit la normal”, a spus Sonia Cytrowska, potrivit spynews.ro.

Iată imaginile cu trupul Soniei după ce a decis să nu se mai epileze, acestea au făcut înconjurul lumii:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News