O bătrânică a fost lăsată de familia ei în gara din Craiova- „Mi-au adus toate bagajele și mi-au spus să…” Povestea ei îți va înduioșa sufletul- Săraca femeie, ce chinuri îndură acum

By
loading...

O imagine de-a dreptul trista si devastatoare a ajuns rapid virala, mai ales ca povestea din spatele ei este una uluitoare. O batrana a fost abandonata in gara din Craiova de propria ei familie.

Desi pare greu de crezut, batranica a fost efectiv lasata acolo de catre cei care ii sunt rude. Totul se intampla in ianuarie 2018. Ea a fost dusa de familie in gara din Craiova. Oamenii i-au adus si bagajele si i-au spus sa ii astepte acolo, apoi s-au facut nevazuti.

Cei care trec zilnic prin gara din Banie ii stiu povestea si spun ca femeia s-a obisnuit cu gandul, dar inca spera ca cineva din familia ei sa vina sa o ia acasa. „Rudele i-au spus sa astepte linistita acolo, ca se intorc imediat si se pare ca de o luna nu s-au mai intors. Nimeni nu sesizeaza nimic. Doar trecatorii de aici si un gardian ce ii dau de mancare. Gardianul este cel care are grija de ea. Din cand in cand ii da cate o mana de ajutor pentru ca batrana adoarme si mai cade de pe banca, iar el o ajuta sa se ridice”, a declarat un martor pentru cei de la observator.tv.

Cazul ei a ajuns public si poate asa, batrana, va avea o noua sansa pentru ca sunt multe persoane care s-au aratat interesate sa o ajute.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News