O descoperire alarmantă pune pe jar specialiștii din țară: „Nu credeam că în România există așa ceva!”

By
loading...

Vârful Gugu se afla în Munții Godeanu, în apropierea Masivului Retezat, la o altitudine de 2291 de metri și la 25 de kilometri de Poiana Mărului din Caransebeș. Mulți turiști vin anul să viziteze zona, una dintre cea mai ciudată din România.

Se spune că la anumite ore din zi muntele dispare și, în plus, se întâmplă fenomene neobișnuite. Legendele arată că pe acest munte ar fi avut reședința Zamolxe și din acest motiv, muntele era un loc sfânt.

Tot aici se spune că Decebal ar fi ascuns o parte din comoară sa, fiind convins că spiritul Marelui Preot o va păzi de urgiile vremurilor. Locuitorilor de la baza muntelui sunt denumiți „gugulani” și sunt recunoscuți pentru longevitatea lor.

Aceștia pun totul pe seama faptului că zonă este încărcată energetic. Mulți dintre turiști afirmă că au văzut vârful dispărând, iar în același timp explozii de lumini au țâșnit chiar din munte.

La sfârșitul anilor 90, un grup de cercetători a venit în zonă unde au fost martorii dispariției vârfului muntelui, în cer, după care a avut loc o explozie de lumini. După aceea mult timp cercetătorii nu au mai putut dormi.

Tot pentru a cercetă zonă, un grup de cercetători s-a deplasat și pentru a constata cauzele dispariției unui avion. S-au confruntat cu stări nemotivate de frică, senzații de sufocare, impresia că sunt priviți, eplozii de lumini în vârful muntelui.

În plus nimeni nu a putut explica de ce nu a reținut nimic pelicula de film, cu toate că au existat ore bune de înregistrare. Vârful Gugu este amintit și de Victor Kernbach în lucrarea sa „Enigmele miturilor astrale”, care spune că această zonă este centrul unuia dintre punctele esențiale cu energie ale planetei.

loading...

De asemenea despre Vârful Gugu, a scris și Jules Verne în romanul său intitulat „Castelul din Carpați”, plasând acțiunea romanului în această zonă, fără ca vreodată să fi vizitat acest loc. Se spune că Jules Verne ar fi fost iluminat de o forță celestă.

În apropiere de București, lângă Cernica, există o baltă care se spune că este blestemată, fiind recunoscută și temută, inclusiv de localnici. Deși la prima vedere pare un banal ochi de apa, cu un diametru de doar cinci metri, se spune că acest petec de apa este înconjurat și păzit de forțe din alte lumi și manifestări extrem de ciudate.

Localnicii spun că această baltă este un loc al puterii transmis din generație în generație în rândul vrăjitoarelor și că orice blestem și vrajă spuse pe malul acestei ape se împlinesc. Oamenii spun că nu de puține ori au văzut în preajmă bălții o serie de fenomene ciudate, precum furtuni iscate din senin.

În plus, animalele refuză să se apropie de această baltă sau să bea din ea, oricât de însetate ar fi. Balta cu o adâncime de circa un metru, nu seacă, nu se mărește sau micșorează niciodată, indiferent dacă e secetă sau plouă abundent.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News