O femeie din Botoșani trăiește cu patru lei pe zi și nu are nici restanțe la facturi! D‭oamna Adela are o singură dorință, iar pentru asta își donează și garsoniera. Uite de ce vrea femeia să-și dea propria locuință

By
loading...

 

Adela Ungureanu are 74 de ani și este din Botoșani. Femeia este nevoită să trăiască dintr-un ajutor social de 140 de lei pe lună, ceea ce înseamnă că trăiește cu patru lei pe zi.

Deși această sumă este clar insuficientă, femeia își drămuiește fiecare leu cum numai ea știe, dar niciodată nu rămâne restantă la plata facturilor. A fost pusă însă, în încurcătură, după ce asociația de proprietari i-a emis o factură de 19 lei, în loc de 7 lei, deoarece au fost incluse și lucrărilor făcute la subsolul blocului în care stă.

„Mai bine ar da o lege prin care bătrânii singuri şi neajutoraţi să fie eutanasiaţi. Eu nu mă pot ruga la bunul Dumnezeu să-mi ia viaţa, pentru că el mi-a dat-o”, a spus femeia.

Bătrâna primește o dată pe loună și alimente de bază de la Cantina de ajutor social și are noroc cu oamenii cu suflet mare care o mai ajută, după posibilități, cu diverse alimente, sau uneori, cu banii necesari pentru a cumpăra medicamente.

Doamna Adela ar vrea tare mult să fie primită într-un cămin de bătrâni, dar știe că ajutorul social nu o ajută în acest sens, iar pentru asta, femeia este decisă să-și doneze garsoniera, dar să aibă siguranța că va putea sta într-un cămin câte zile mai are trăit de la Dumnezeu.

Sursa: libertatea.ro

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News