O noua escrocherie circulă pe Facebook și WhatsApp si are legatura cu lantul de supermarketuri Lidl! Mare Atentie!

By
loading...

O noua tentativa de frauda Foarte multi romani au primit in aceste zile mesaje pe retelele sociale, inclusiv Facebook si Whatsapp cu textul:

„NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SĂRBĂTORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE”

Romanii sunt sfatuiti sa NU acceseze link-ul distribuit impreuna cu acest mesaj, acesta nefiind un demers organizat de Lidl Romania!

Compania se distanteaza  de aceste moduri de promovare si au luat toate masurile pentru a impiedica raspandirea acestor mesaje!

Comunicatul Lidl Romania poate fi citit, integral, aici:

Lidl România avertizează în legătură cu o tentativă de fraudă prin intermediul unei false oferte online: „NOI OFERIM voucher gratuit 500$ pentru a sărbători cea de-a 11-a aniversare”

Lidl România avertizează clienții cu privire la o tentativă de fraudă, care circulă pe canalele online, inclusiv pe Facebook și pe WhatsApp. Oferta „NOI OFERIM VOUCHER GRATUIT 500$ PENTRU A SĂRBĂTORI CEA DE-A 11-A ANIVERSARE” redirecționează utilizatorii către site-ul www.lídl.eu/anniversary, o pagină web care nu aparține Lidl România sau partenerilor săi.

Utilizatorii de Internet sunt sfătuiți să nu încerce să acceseze acest link. Acest demers nu este organizat de către Lidl România, iar compania se distanțează ferm de asemenea modalități de promovare, luând toate măsurile necesare pentru a împiedica răspândirea acestei tentative de fraudă.

Lidl România recomandă clienților care vor să vadă ofertele companiei sau să se înscrie la concursuri organizate de către retailer să acceseze doar link-urile găzduite de către website-urile www.lidl.ro, surprize.lidl.ro sau de către canalele oficiale de social media: www.facebook.com/lidlromania, www.instagram.com/lidlromania.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News