Oana Lis a ajuns la fundul sacului. Iata ce si-a dorit sa isi cumpere si nu a mai avut bani

By
loading...

In urma cu doi ani, oana Lis a decis sa renunte la statutul de casnica si sa fie pe propriile picioare. Prin urmare, blonda cu bust voluptuos s-a inscris acum doi ani la facultate, in speranta ca va deveni psiholog intr0o buna zi. Ea si-a impresionat recent fannii cu o postare pe Facebook in care ofteaza dupa un costum frumos pe care si-a permis doar sa il probeze.

Oana si Viorel Lis (74 de ani) se confrunta cu probleme financiare mari. El are o pensie de 3.000 de lei iar ea nu incaseaza niciun venit, fiind studenta, asa ca cei doi au ajuns la fundul sacului. In plus, mai mult de jumatate din banii acestia se duc pe medicamentele fostului primar al Capitalei, care are probleme cardiace. S-au dus de mult vremurile in care ea se poza prin magazine de lux sau localuri de fite unde comanda tot felul de bunatati.

Recent, Oana si-a impresionat fanii cu o postare de pe conturile sociale: „Ca viitoare psiholoaga, trebuie sa imi schimb garderoba. Nu am avut acum bani pentru costum, dar o sa il iau, in curand”, au fost cuvintele scrise de ea in dreptul fotografiei in care tocmai probase respectiva tinuta. Contactata de reporteri, Oana a marturisit pentru click, cu o tristete mare in glas: „Nu este o ironie cand am zis ca nu am bani. Cheltuiala mare este pe medicamentele lui Viorel, cam 1.000 de lei lunar. Am fost cu el la RMN si am platit 1.600 de lei. El are zile cand este mai bine, dar ii este si foarte rau, depinde, nu prea mai iese din casa”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News