Oana Roman nu si-a putut stapani lacrimile cand a vorbit despre mama sa! Uite si motivul

By
loading...

Perioada pe care a traversat-o Oana Roman nu a fost una tocmai fericita, iar la o emisiune TV la care a fost invitata aceasta a clacat!

Desi a incercat sa se abtina pe tot parcursul emisiunii, Oana Roman nu a putut sa isi mai stapaneasca lacrimile cand povestea situatia prin care trece mama ei in acest moment si este extrem de afectata. Recent Oana si-a ajutata mama sa se mute intr-o alta casa din pricina chiriei pe care era nevoita sa o plateasca.

„Lucrurile s-au inteles gresit pentru ca am fost discreta. Eu m-am mutat in viata mea de 7 ori. Am un obicei sa organizez lucrurile repede si am facut in asa fel incât totul sa se intâmple intr-o singura zi. E mai eficient si mai putin traumatic. Am vrut ca lucrurile sa nu fie traumatizate pentru mama. Am mutat-o pentru ca ea statea intr-un apartament cu chirie mare si mi-am dorit foarte tare ca ea sa stea linistita si sa nu mai traiasca cu aceasta sabie deasupra capului ca mai trece o luna si nu sunt bani de chirie. Am sperat sa pot rezolva intr-o alta maniera problema.

 Trebuia sa gasesc o solutie. Am incercat sa imprumut niste bani de la niste oameni care puteau sa-mi dea. Nu au vrut, este treaba lor. Oameni care au fost la noi in casa nu au avut un moment de empatie. A fost un soc atât de mare, a  fost cumplit. Nu m-a sunat nimeni din familie sa ma intrebe daca poate sa ma ajute. A fost cumplit. Singurii care m-au ajutat au fost Marius si Isabela. A despachetat si ea acolo. Nimeni nu a dat un telefon sa intrebe e ok maica-ta, mama. Nu mi-am putut imagini vreodata asa in viata mea. Ajutorul acesta a venit de la niste oameni la care nu ma asteptam”, a spus Oana Roman.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News