Oana Zavoranu, remarci dure la adresa evenimentului de sfintire al Catedralei Neamului

By
loading...

In randul persoanelor publice, evenimentul de sfintire a Catedralei Neamului naste reactii chiar si dupa cateva zile. Daca Oana Barabancea a avut numai cuvinte de lauda si a luat parte impreuna cu cei 2000 de invitati la prima slujba din impunatorul lacas de cult, Oana Zavoranu a avut o reactie dura.

Suntem cu totii obisnuiti cu parerile ei directe si fara filtru, asa ca dupa ce s-a legat de multe vedete si persoane influente din mediul online, Zavoranca a trecut la nivelul urmator creiticand modul in care s-a desfasurat evenimentul de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, la care zeci de mii de credinciosi si de oficiali si de preoti au luat parte.

„Parcari pline ochi cu limuzinele cele mai scumpe pe care banii le pot cumpara, politicieni in costume de mare fita, sutanele de popi cusute cu fir de aur de 24K si turbane pe cap incrustate in pietrele cele mai pretioase, clopote la care se lucreaza de cateva luni, din aliajele cele mai alese, ca sa fie cele mai rasunatoare si memorabile construite vreodata, gravate cu numele ‘preafericitului’, care e atat de fericit, ca toti romanii la un loc nu au cum sa ii intreaca ‘preafericirea’ ca tot cascavalul nemuncit si furat e si in mainile lui. Megalomanie dusa la nivel de psihoza, adica, ‘sindromul’ neamului prost care mananca, pana vomita si tot ar mai manca, ca e ‘moca’ (vezi Daniel cu banii veniti lunar moca de la Gabita). Si nu pot sa nu ma intreb doua lucruri … Oare Dumnezeu o mai fi avut si el loc printre toate astea, la momentul ‘Smereniei supusilor sai’? Si doi, care e mai nebun? Ei sau Noi?”, a postat Oana Zavoranu pe pagina ei de Facebook.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News