Oana Zavoranu, vorbe dure adresate femeilor de pe retelele sociale

By
loading...

Oana Zavoranu a fost moderatoare TV, actrita si cantareata. In prezent este casatorita cu Alex Ashraf. La 45 de ani, ea a obisnuit publicul cu aparitiile sale inedite. Vedeta este una dintre cele mai controversate personaje ale showbiz-ului romanesc.

Oana este una din vedetele autohtone care si-a pastrat de-a lungul timpului stilul aratand mereu ca „scoasa din tipla”. Vedeta nu se teme sa spuna lucrurilor pe nume indiferent de cat de grava ar fi situatia. Deja celebra pentru mesajele acide pe care le posteaza pe retelele sociale, a publicat recent un mesaj prin care a aruncat vorbe dure la adresa femeilor de pe retelele sociale si la modul in care acestea aleg sa se aranjeze.

Vedeta a postat un mesaj foarte transant pe retelel dociale unde a atacat numeroase femei din mediul online si nu numai.

„Asta e cheia succesului, in a gasi ce anume te avantajeaza din toate punctele de vedere, ascunzand ceea ce ai urat. Gen, daca esti nasoasa, cum sa te tunzi scurt şi sa iti dai parul dupa ureche? Esti nebuna? Pai primul lucru pe care il vad, iti vad nasul ala mare! Nu e logic, ca doar tu mi-l arati? Sau daca ai ochii mai departati asa, genul ’peste’ (stim noi prin showbiz din astea), pe la tample asa, nu iti face linie cu tus sau creion negru care sa tii faca pe saracii ochi si mai departati de nas decat sunt deja… şi dupa te miri de ce nu iti ‘prinde’ lumea privirea… pe bune? E logic ce zic?

E bine cand habar n-ai de chestii din astea, sa intrebi pe cineva care stie mai bine decat tine. Exclus sa intrebi alta toampa. Sau daca eşti grasuta la fata, lasa naiba parul lung sa cada pe langa fata, chiar si lins asa, ca iti face fata mai slaba, te subtiaza. Nu te tunde ca tractoristii, scurt, ca o sa arati ca o luna plina la fata. Sunt chestiuni de bun simt la care eu va voi raspunde cand pot, pentru ca imi trimiteti mii de intrebari şi sunt onorata ca vedeti in mine un om care va poate sfatui. De bine adica.

In opinia mea, de condamnat sunt alea sau aia care se cred atotstiutori si dintr-un orgoliu prostesc si taranie coclita, nu intreaba”, a scris Oana Zavoranu pe contul sau personal de Facebook.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News