Omul de afaceri se plimba pe plajă când a găsit o creatură uriașă care fusese adusă de valuri. A scos telefonul și a început să filmeze. Imaginile au făcut înconjurul lumi. Nimeni nu știe ce să creadă despre ele. Uite cum arată chipul monstrului

By
loading...

Dragonii. Apar în multe cărți, show-uri de televiziune și filme. Dar aceste reptile uriașe și uimitoare sunt doar ficțiune, nu? Creaturi mitice pe care le putem vedea doar pe ecran sau în literatură. Așa e, nu? Asta e ceea ce am crezut mereu și ceea ce ni s-a spus întotdeauna. Și, probabil, chiar e adevărat. Dar cum ar fi să nu fie? Cum ar fi ca dragonii să fie reali?

Credeți că am luat-o razna? Nu am putea să vă condamnăm pentru asta. Nu ne înțelegeți greșit, noi nu credem că sunt reali. Tot ce spunem este că am găsit un clip foarte ciudat pe Youtube care pare să arate ceva ce seamănă incredibil e mult cu un dragon.

Dacă acest clip este adevărat, ar fi pentru prima dată când o astfel de creatură a ajuns pe malul mării, adusă de valuri și a uimit pe toată lumea.

Detaliile despre cine a filmat, locația exactă sau când nu sunt de găsit. Tot ce se cunoște despre acest clip este faptul că a fost, se zice, filmat de un om de afaceri american care a dat peste această creatură ce fusese adusă de mare pe țărmul unei insule din Pacific.

Este real, ficțiune, sau o farsă foarte elaborată? Vă lăsăm pe voi să decideți… Iată clipul:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News