„Opriți avionul, murim aici!” Omul s-a dus la toaleta din avion și când s-a întors la locul lui ceilalți pasageri au încremenit! Ce se întâmplase între timp din cauza lui l-a făcut pe pilot să aterizeze! Uite ce făcuse

By
loading...

Un avion care aparține de o companie aeriană britanică a fost forțată să se întoarcă și să aterizeze de urgență dintr-un motiv cel puțin ciudat.

Se pare că la un moment dat, la câteva minute bune de la plecare, 30, mai exact, pilotul a anunțat că zborul nu poate continua fiindcă existau probleme legate de siguranță și sănătate datorită mirosului care emana din toaletă. Ce se întâmplase de fapt? Așa cu spun cei de la Vice.com, ,,Cineva pur și simplu făcuse un rahat atât de îngrozitor în toaletă încât întreg avionul devenise inutil”.

Pasagerii au fost nevoiți să aștepte 15 ore pentru a fi îmbarcați într-un alt avion, dar li s-a asigurat șederea gratuită la un hotel din apropiere. Totuși, compania a pierdut o căruță de bani și totul din cauza tranzitului intestinal turbulent al unui pasager…

Imaginați-vă cât de ciudat trebuie să fie să știi că mirosul toaletei după ce ai folosit-o tu a coborât din cer o aeronavă de 360 de milioane de lire.

 

 

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News