Părinții i-au făcut mai multe fotografii fetiței lor, apoi le-au urcat pe internet, dar imediat i-au pus pe toți pe jar! Detaliul de care puțini și-au dat seama din prima

By
loading...

Unii părinți sunt extrem de protectori cu copiii lor, încă din prima zi de viață. Îi feresc cât pot de mult de orice sursă de praf, de orice pericol și sunt temători atunci când vine vorba despre o situație care le-ar putea pune viața în primejdie.

Probabil că ai văzut în jurul tău asemenea copii și te-ai întrebat, nu o singură dată, ce vor face aceștia când va fi nevoie să se descurce singuri.

Un tată a reușit să își înspăimânte prietenii virtuali după ce a postat mai multe fotografii cu fetița sa pusă în situații de-a dreptul periculoase.
Mulți dintre părinții care au văzut imaginile nu și-au dat seama ce se întâmplă și au reacționat imediat.

„Mi-am photoshopat copilul in situații extrem de periculoase”, a scris Steec în descrierea imaginilor.

Bărbatul a dezvăluit că se aștepta la asemenea răspunsuri din partea cunoscuților, dar și a necunoscuților.
Fotografiile s-au viralizat în scurt timp și nu mulți au fost cei care și-au dat seama că bărbatul a folosit un program de editare și că, de fapt, nu și-ar pune niciodată copilul în pericol.

Acesta a reușit să îi pună pe gânduri pe toți cei care au văzut fotografiile și să îi facă să se gândească de două ori înainte de a-și pune copiii în situații periculoase.

Iată mai multe imagini cu cea mică în ipostaze cum rar îți e dat să vezi:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News