Pavel Bartos este ajutorul lui Mos Craciun in aceasta iarna si il ajuta la trierea scrisorilor! „Noi am inceput pe 1 decembrie „

By
loading...

In casa lui Pavel Bartos Mos Craciun are mult de lucru intrucat il asteapta trei fete,, insa mosul are un ajutor de nadejde si anume chiar prezentatorul de la PRO TV. El a declarat ca inca de pe data de 1 decembrie fetitele lui s-au apucat sa scrie scrisori pentru Mos Craciun, el fiin cel care trebuie sa se asigure ca ajung la destinatie.

In luna decembrie Pavel are mari batai de cap cand trebuie sa il ghideze pe Mos Craciun prin multitudinea de dorinte ale fiicelor sale. Sofia (4 ani), Rita (10 ani) si Eva (14 ani) s-au apucat inca de la 1 decembrie sa ii scrie lui Mos Craciun ce ar vrea sa gaseasca sub brad si cum nu este posibil ca acesta sa aduca un sac plin numai de cadouri pentru ele, tatal lor trebuie sa le ghideze si sa le ajute la triere.

„Mos Craciun are asistenti echipati, ca nu are timp sa mearga peste tot. Mos Craciun vine, vede scrisorile, le citeste si alege un lucru care crede ca i se potrivește fiecarui copil. Și eu il aștept. Noi am inceput pe 1 decembrie sa scriem scrisoarea. Anul trecut au fost vreo 12 dorinte, mai ales la cele mici, dar au ajuns la una, la un lucru pe care si-l doreau foarte mult si pentru ca au fost cuminti, Mos Craciun le-a indeplinit dorinta. Si acum tine de cum au fost de-a lungul anului, spiridusii Mosului sunt peste tot”, ne-a povestit Pavel.

Rita si Eva avand varste mai inaintate stiu povestea lui Mos Craciun si la fel de bine stiu sa pastreze secretul fata de surioara lor mai mica. In fiecare an se bucura de cadoul pe care il aduce mosul si isi merita darurile pe deplin. Amandoua invata foarte bine: Rita vrea sa devina pictorita iar Eva, doctorita.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News