Pe Cosmin Cernat il cunoaste toata lumea, dar pe fetele sale nu. Uite cat de frumoase sunt

By
loading...

Cosmin Cernat este in momentul de fata prezentatorul reality show-ului de succes difuzat de Kanal D, „Exatlon”. Dar mereu si-a tinut departe de ochii curiosilor familia sa si a fost mereu extrem de discret. Desi a trecut printr-un divort si s-a recasatorit, niciodata nu si-a spalat rufele in public.

Unul dintre cei mai indragiti prezentatori sportivi din Romania este nascut pe data de 12 septembrie 1975, in Bucuresti. Atunci cand si-a inceput cariera ca si prezentator al stirilor sportive la postul de televiziune TVR nu se astepta sa ajunga atat de departe. Pana a ajuns sa prezinte emisiunea concurs „Exatlon”, acesta a mai trecut prin aceasta experienta ca realizator si moderator al emisiunilor „Fluier de start” si „Fluier Final”.

Emisiunile sportive nu au fost singurul domeniu pe care l-a incercat, ci si alte formate TV de divertisment precum „Ploaia de stele”, „Spune-mi pretul”, „Stele de 5 stele” si „Satra”. Dar pasiunea sa pentru sport l-a facut sa accepte provocarea de a fi comentator sportiv in numeroase domenii, precum handbal, atletism, baschet si sporturi de iarna. Tot pasiunea sa deosebita pentru sport l-a facut sa accepte si propunerea de a fi prezentator al emisiunii „Exatlon”.

Daca toate aceste lucruri sunt cunoscute de publicul larg, viata sa privata a avut grija sa o tina mereu departe de lumina reflectoarelor. Cosmin Cernat a fost casatorit cu Monica Iagar, timp de noua ani si au impreuna doua fete superbe. Cea mare ii seamana perfect.

Cei doi au divortat, iar apoi a luat decizia de a se casatori in secret cu Madalina Morosanu. Chimia dintre ei este vizibila cu ochiul liber si formeaza un cuplu superb.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News