Pepe, dezvaluiri inedite despre familia sa. Care este secretul lui pentru o relatie fericita si de durata

By
loading...

Recent Pepe a decis sa isi deschida sufletul in fata publicului si sa vorbeasca despre familia sa. Artistul a povestit despre relatia cu sotia sa dar si cu cele doua fiice pe care ei le au impreuna. Cantaretul formeaza alaturi de sotia sa, Raluca si de cele doua fetite ale lor, Maria si Rosa, o familie foarte fericita si implinita. Pepe a marturisit pentru perfecte.ro care este relatia pe care el o are cu partenera sa de viata, cu care este impreuna de mai bine de sapte ani.

„Cu Raluca am o relatie frumoasa, bazata pe dragoste si respect. Suntem impreuna de 7 ani si jumatate si avem o familie minunata. Sunt implinit!”, a marturisit cantaretul.

Pepe, dupa cum recunoaste chiar el, nu este doar un sot fericit si implinit alaturi de sotia sa, Raluca, dar este si un tatic mandru de cele doua comori ale lui, fiicele lui Maria si Rosa.

„Consider ca atat Rosa cat si Maria sunt copii extrem de bine educati și echilibrati. Am facut tot posibilul sa fie crescute cu dragoste, sa nu le rapesc din copilarie. Amandoua fac activitati care tin de muzica, teatru, dans. Ne-am ocupat indeaproape de educatia lor, tocmai de aceea ne-am facut si gradinita noastra, am facut-o pentru fete si ne-am ocupat foarte atent de acest lucru…

…Fetele, de regula, trag mai mult la tati. Noi le-am responsabilizat. Raluca sta mai mult timp cu ele pentru ca eu sunt mai mult plecat. Ea este si putin mai severa, mai atenta, eu nu pot sa ridic tonul la copii, nu-i pot pedepsi. Recunosc ca eu le rasfat cel mai tare. Când e vorba de culcare, vor sa doarma cu tati, eu le adorm de cele mai multe ori cand sunt acasa.

E greu sa fim toti patru in acelasi pat. De multe ori adorm cu mine si, daca se trezesc si nu ma vad langa ele, ma pun sa le promit ca nu ma mai mut in dormitorul meu. S-a intamplat sa le mai iau si cu mine la concertele in aer liber, la probe de sunet, in parc”, a povestit Pepe despre cele doua fiice ale lui.

loading...

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News