Pepe îşi face fiica cea mare pictoriţă! Maria îşi practică talentul pe… pereţi!

By
loading...

Pepe si-a facut datoria si a dus mai departe gena sa artistica, insa fetele lui par sa fie de fapt atrase de catre alte ramuri, nu neaparat de cea muzicala in care tatal lor a excelat. Maria de exemplu, dupa cum ne declara artistul, are talent la pictura.

Pana in momentul in care sa devina tatic, Pepe sustinea sus si tare ca el isi doreste un baietel pe care mai apoi sa il faca fotbalist. De cand insa sotia lui, Raluca i-a daruit doua fetite superbe, artistul s-a repliat si le cauta celor doua copile meserii potrivite si care sa le placa, de preferat in domeniul artistic.

Pepe le-a dat de cand erau mici pe cele doua fete la o serie de ateliere creative, insa le-a inscris si la sporturi menite sa le ajute sa creasca frumos si sanatos. Maria, fata cea mare, nascuta in anul 2012, a facut pana in momentul de fata inot si tenis, canto si pictura, iar dintre toate acestea, pensulele si culorile par sa ii fi captat atentia si sa ii fi scos la iveala talentul artisitc.

”Ea va alege ce-i place. A facut si ore de canto, dar cel mai mult ii place sa picteze. Daca va vrea sa fie artista, o voi sprijini, la fel si pe Rosa”, ne-a marturisit cantaretul.

Rosa este mai mica decat Maria cu trei ani, s-a nascut in 2015. Mariei i-a plăcut de mica sa picteze, inca de pe vremea cand nu stia cum sa foloseasca acuarelele. Pepe a povestit ca fiicele sale i-au pictat peretii si ca de cand el si Raluca au devenit parinti, casa lor e total schimbata:

”Am trecut prin toate fazele, cu pereti pictati si nu numai. Am fost intelegatori de fiecare data, pentru ca si noi am fost copii si faceam nebunii”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News