Ploaia inghetata a creat haos in toata tara! Iata imagini de dupa dezastru

By
loading...

Romania a fost data peste cap de catre vremea severa din ultimele yile. Ploaia inghetata a facut prapad in calea ei, in Capitala, dar si in retul tarii. Aproape o mie de copaci rupti de greutatea ghetii au cayut peste masini, pe strayi, trotuare, sine de cale ferata si tramvai, afectand circulatia. Sudul tarii a ramas in pana de energie electrica iar zeci de oameni au ajuns la urgente.

Ieri dimineata Bucurestiul arata ca dupa un taifun. Trotuarele erau pline de crengi, sute de copaci erau rupti si cazuti peste masini, trotuare, stalpi de electricitate sau sine de tramvai.

Circulatia mijloacelor de transport in comun a fost afectata si ea, ba mai mult, doua persoane au fost grav ranite de crengile copacilor care au cazut. Alti zeci de oameni au ajuns la spitale cu fracturi dupa ce s-au aventurat pe trotuarele transformate in adevarate patinuare. Pompierii au fost solicitati de 900 de ori si au lucrat intreaga zi sa indeparteze crengile, iar la nivel national s-a intervenit pentru degajarea a 800 de copaci.

In cursul zilei de sambata vremea a afectat 16 judete din romania (Arad, Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Gorj<, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Mehedinti, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea) si municipiul Bucuresti, unde efectivele MAI eu intervenit in forta pentru a degaja copaci, talpi de electricitate, degajarea zapezii de pe carosabil, imprastierea de materiale antiderapante si pentru a debloca autovehicule.

loading...

!80 de localitati din 17 judete au ramas fara curent electric din cauza cablurilor care au cedat din cauza greutatii ghetii. Circulatia rutiera pe A3 Bucuresti- Centura Capitalei si A2 Lehliu- Drajna a fost inchisa ieri in cea mai mare parte a timpului in prima parte a zilei pentru toate categoriile de autovehicule din cauza ploii inghetate care a produs polei.

 

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News