Politistii de frontiera au gasit intr-o masina tigari de contrabanda in valoare de peste 30.000 de euro

By
loading...

Politistii de frontiera suceveni au interceptat un transport important de tigari de contrabanda dupa o actiune in care s-a facut uz de armamentul din dotare. Actiunea a fost condusa de seful Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Suceava, comisar-sef Cezar Ciorteanu, informeaza monitorulsv.ro.

Un echipaj al Politiei de Frontiera Suceava a depistat un autoturism despre care aveau informatii ca ar transporta tigari de contrabanda, chiar in apropiere de localitatea Brodina de Sus. Politistii au incercat sa opreasca masina, insa soferul a ignorat semnalele politistilor si si-a continuat drumul, iar politistii au fost nevoiti sa faca uz de armamentul din dotare si sa traga cateva focuri de avertisment, apoi spre pneurile autoturismului.

Masina a fost abandonata, iar in interior s-au gasit 13.340 de pachete de tigari in valoare de aproximativ 34.000 de euro. Tigarile au fost confiscate si duse la sediul STPF Suceava. Autoturismul de teren cu care se transportau tigarile a fost pus sub sechestru, iar politistii fac in continuare cercetari pentru a identifica soferul.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News