Previziunile noului sef al companiei Uber: „In primul rand, sper sa nu iti mai dorești sa detii masina personala”

By
loading...

Uber este o companie americana ce ofera la nivel global mai multe tipuri de servicii. Cu ajutorul unei aplicatii utilizatorii pot sa se conecteze cu soferii uber si sa fie transportati in locatia dorita, evident contracost. Orice persoana cu varsta peste 21 de ani ce detine o masina care nu depaseste 10 ani vechime ce are un cazier curat si un permis de conducere, poate deveni sofer uber. Nu exista dispecerat, totul se face exclusiv cu ajutorul unui smartphone, iar plata se face automat la finalul cursei, fiind calculata dupa traseul urmarit prin GPS.

Intr-un interviu difuzat marti de CNN, noul director general al Uber Dara Khosrowshahi, care l-a inlocuit din august 2017 in funcția de CEO pe fondatorul companiei Travis Kalanick, a dezvaluit cum va arata afacerea in viitor.

„In primul rand, sper sa nu iti mai doresti sa detii masina personala”, a declarat managerul american de origine iraniana, nascut la Teheran.

El a descris obiectivele companiei, considerand ca Uber va intra si mai mult in viata de zi cu zi a utilizatorilor si va deveni un mod de a economisii timpul. Uber va oferi astfel utilizatorului si optiunea de a folosi transportul public de persoane, daca in acel moment aceasta ar fi cea mai buna si mai rapida solutie de transport.

„Daca vrei sa te duci la job, vii la noi si iti dam de ales: fie iei un Uber, dar vrem sa-ti și spunem ca e o statie de autobuz in apropiere, iar autobuzul vine în 6 minute, poti lua autobuzul azi sau poti lua bicicileta electrica sau scuterul. Sau, daca te grabesti la aeroport si traficul e aglomerat, putem sa-ti oferim si opțiunea de a merge pe bicicleta pana la un heliport sa iei un taxi aerian catre aeroport, pentru ca azi nu ai timp”, a spus Dara Khosrowshahi.

„Vrem sa-ti oferim orice fel de optiune, daca te intorci acasa, in timp ce esti la volan, vrem sa te intrebam poate vrei un Uber Eats pentru cina. Vrem sa folosim contextul si localizarea pentru a veni cu cele mai bune solutii pentru fiecare utilizator. Si in ultima instanta aceasta va fi cea mai buna solutie pentru orase, traficul se va decongestiona”,a spus CEO-ul Uber, in interviul pentru CNN.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News