Prima fotografie a fiicei Laurei Cosoi. La trei luni de la nastere, aceasta a aratat-o pe micuta tuturor! Uite cu cine seamana!

By
loading...

Laura Cosoi a devenit mama anul acesta, pe 11 iunie. Vedeta a declarat de foarte mult timp ca isi doreste sa devina mama, iar dupa cativa ani de incercari, i s-a indeplinit visul.

Laura si sotul sau sunt nedezlipiti de fiica lor si au declarat ca este cel mai frumos cadou pe care puteau sa il primeasca de la viata. Se bucura de orice gest al celei mici si pretuiesc orice clipa pe care o petrec in noua formula. Rolul de mama i s-a parut o provocare initial, dar acum i se potriveste manusa. Proaspata mamica s-a documentat foarte mult pe perioada sarcinii, iar acum se simte pregatita.

Cei doi au ales pentru micuta un nume pentru fetita lor de origine spaniola si este forma scurta al numelui Margarita. A facut aceasta alegere pentru ca in traducere, acesta inseamna cinste, onestitate si curaj. Iar daca luam considerare ca in latina „margarita”, inseamna „perla”, este de inteles de ce acestia au ales acest nume.

La trei luni de cand a nascut, aceasta a publicat prima poza cu fetita sa. Este absolut superba, seamna foarte mult cu mama sa.

Din fericire, Laura Cosoi a avut parte de o sarcina usoara si nici nu s-a ingrasat foarte mult pe parcursul celor 9 luni.

„Mi-am imaginat toate lucrurile diferite fata de cum le traiesc acum. Nu am avut absolut nici un fel de probleme. Abia un kilogram am pus pe mine. Am vazut ca femeile care nu au ajutor dupa aceea, au slabit mai usor. Ar putea fi o idee. Am avut primele doua nopti nedormite, imi da cate un branci. E foarte activa. Nu dorm mai mult, cred ca sunt mai linistita, nu ard atat de tare ca inainte, sunt mai asezata. Ma organizez mult mai bine.”

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News