Prima fotografie cu familia Mirelei Vaida în formulă completă: „Atât a încăput în poză”

By
loading...

Mirela Vaida este de trei ori mamica! Iar acum experimenteaza din plin ce inseamna acest lucru, caci nu mai are pic de liniste de cand a venit pe lume si cel de-al treilea copil. Se bucura de sprijinul neconditionat al sotului sau, dar si al bunicilor celor mici.

Indragita prezentatoare Tv se simte foarte bine dupa cea de-a treia nastere, ea reusind sa surprinda si echipa medicala, caci la numai cateva ore ea deja se ridica din pat si cauta mancare. Pentru ca nu a intervenit nicio complicatie, aceasta se bucura din plin de viata de familie, fiind in concediu. Cei 5 au profitat din plin de vremea frumoasa si au ales sa faca o plimbare in aer liber. La doar 10 zile de nastere, micutul Tudor si-a insotit parintii si fratiorii la o scurta plimbare. Carla si Valdimir si-au luat bicicletele, iar cel care i-a supravegheat a fost sotul blondei, ei revenindu-i sarcina de a avea grija de cel mai mic membru al familiei.

Mirela Vaida a vrut sa ramana cu o amintire de la prima lor iesire la aer liber impreuna, astfel ca a incercat sa faca o fotografie. Fiind familie numeroasa, abia a reusit sa ii incadreze pe toti in poze, ea vazandu-se doar jumatate.

Ea a incarcat fotografia pe retelele de socializare impreuna cu mesajul: „Am incercat un selfie in 5! Atat a incaput in poza…”. Cum era de asteptat, internautii au reactionat imediat la fotografia pe care prezentatoarea a impartasit-o cu ei, primind sute de mesaje de incurajare si felicitare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News