Prima poza cu iubitul Doinitei Oancea! Uite cum arata acesta

By
loading...

Doinita Oancea a trecut printr-o adevarata drama in momentul in care a aflat ca iubitul ei, Ionut Ghenu, o insela cu prietena ei, ca mai apoi acestia sa inceapa o relatie. Actrita a trecut peste nefericitul moment, iar acum iubeste din nou.

Despartirea de Ionut Ghenu a venit intr-un moment neasteptat de Doinita Oancea. A avut puterea sa treaca peste faptul ca acesta a inselat-o si acum iubeste din nou. S-a zvonit ca ar avea o relatie cu Augustin Viziru si cu Liviu Varciu, dar de fiecare data toti au clarificat acest subiect si au explicat ca ii leaga doar niste relatii frumoase de prietenie. Pentru a pune capat speculatiilor, Doinita si-a prezentat public iubitul. Cei doi au o relatie de la inceputul anului, dar nu se afiseaza impreuna la evenimente. Prefera sa isi traiasca frumoasa poveste de dragoste in intimitatea lor.

Adi, actualul iubit al Doinitei, nu este ahtiat dupa publicitate si nici nu isi doreste sa fie in lumina reflectoarelor, din acest motiv isi lasa iubita sa mearga singura la evenimentele mondene. Cei doi s-au cunoscut inca din anul 2015, la show-ul „Super Trip” difuzat de PRoTv.

Recent, aceasta a declarat despre viata ei sentimentala ca este una extrem de echilibrata in ultima perioada: „Viata mea sentimentala s-a echilibrat de multa vreme, doar ca nu am vrut sa fac eu public absolut nimic si chiar daca exista o poza, doua, trei sau vor exista chiar si mai multe, detalii nu o sa dau foarte multe pentru ca cred ca povestile personale trebuie sa ramana cat se poate de personale”.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News