Primăria nu l-a lăsat să-și construiască un garaj pe strada lui dintr-un motiv uimitor, dar bărbatul n-a cedat și a găsit o soluție extraordinară! Uite ce i-a trecut prin cap bărbatului ca să aibă un garaj, i-a lăsat pe toți fără cuvinte!

By
loading...

Eric Vekeman a trăit de când se știe deasupra magazinului său unde vindea pantofi, magazin pe care îl are de foarte mulți ani, într-un mic oraș belgian.

De ceva vreme, bărbatul a decis că e vremea să se retragă din activitate și să închidă magazinul. A venit timpul să aibă mai multă grijă de ea, să se relaxeze și să facă lucrurile care îi aduc bucurie în viață, fără să mai stea cu grijă că trebuie să meargă la serviciu.

Cum magazinul unde vindea pantofi a fost închis, Eric s-a gândit să găsească o utilitate acelui spațiu destul de generos. Așa i-a trecut prin minte că ar merge să-și facă un garaj.

Din păcate pentru Eric, autoritățile locale au refuzat să îi acorde bărbatului permisiunea de a construi un garaj pe strada lui. Au zis că un garaj ar schimba complet aspectul orașului. Auzind aceste lucruri, Eric nu a cedat deloc, fiind extrem de hotărât să aibă garajul la care visa de foarte multă vreme.

ărbatul a amenajat spațiul gol în care a fost magazinul lui de pantofi, fără să se abată de la vreo regulă. Iar acum, Eric are garajul perfect pentru mașina lui.

Iată video-ul de mai jos cu planul lui Eric pentru construcția garajului mult visat:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News