Primarul da cate 50 de lei pentru orice poza primita cu cei care arunca gunoaie in locuri neadecvate

By
loading...

De laudat initiativa primarului, care s-a saturat sa vada peste tot numai gunoaie. Pentru ca i se pare normal ca fiecare om sa isi stranga gunoiul si sa il depoziteze in locurile special amenajate, a inceput chiar o campanie in acest sens.

Primarul din Singeorz-Bai, din judetul Bistrita-Nasaud, pe nume Traian Ogagau, sustine ca va da cate 50 de lei persoanelor care ii vor trimire fotografii cu cei care arunca gunoaie la intamplare, sustinuand ca este foarte ingrijorat de acest fenomen, mai ales ca malurile raului Somesul Mare sunt din ce in ce mai pline de deseuri.

Primarul a lansat campania pe pagina sa de socializare, cerand in mod special tuturor oamenilor sa fie atenti la ceea ce se intampla in jurul lor si sa fotografieze momentul in care cineva arunca gunoiul pe jos.

„Ofer 50 lei recompensa celor care imi trimit in privat poze cu cei ce arunca gunoaie la voia intamplarii. Peste tot este un dezastru! Golesc atelajele de diverse resturi peste tot, pe proprietati private, ceilalti vin la primar ca sa le rezolve problema… Catastrofa! Incercam si astfel de variante! Toti copiii au telefoane, zburda peste tot, iai fac si ei un ban de scoala…! Astept sa ma contactati in privat! Asadar, scoateti telefoanele si… impreuna reusim!”, a scris Ogagau pe Facebook.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News