Primele declaratii ale Simonei Gherghe despre cand va intra in concediu de maternitate

By
loading...

Simona Gherghe este ,pentru a doua oara, insarcinata si curand va trebui sa ia o pauza de la pupitrul emisiunii „Acces Direct”. Prezentatoarea TV a oferit deja primele detalii despre subiectul acesta si despre cum a decurs pana in acest moment sarcina ei.

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, Simona Gherghe, in varsta de 41 de ani, a marturisit recent ca este insarcinata din nou, dupa ce in spatiul media circulau deja zvonuri despre acest lucru. Indragita prezentatoare de la Antena a dezvaluit despre momentu in care va intra in concediu de maternitate, spunand si ca pe moment sarcina decurge bine, fara incidente neplacute, lucru care ii da timpul necesar pentru a mai prezenta ceva timp emisiunea.

Simona a explicat ca momentan se simte bine si este foarte curioasa de momentul in care va deveni mama pentru a doua oara si a vedea cum este sa fii mamica pentru doi copii. Iubita moderatoare mai are o fetita din mariajul cu Razvan Sandulescu pe nume Ana Georgiana. Desi in timpul primei sarcini vedeta s-a confruntat cu cateva probleme de sanatate, se pare ca totul decurge bine pana acum.

In concediu de maternitate va intra in primavara anului 2019 deoarece va naste in luna mai dupa aproximarea medicilor. In ceea ce priveste emisiunea „Acces Direct” Simona a marturisit ca nu stie exact cand va lua o pauza de la moderarea ei, insa cel mai probabil va face acest lucru in aprilie.

„Nu stiu, nu mi-am propus. Ma simt bine. La Ana am intrat in concediu putin mai repede decat ar fi trebuit pentru ca intr-adevar ma simteam foarte rau. Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am facut injectii în burta de la prima zi pana am nascut. Singura mi le faceam, in fiecare seara. 8 luni şi un pic, cat am tinut sarcina. Acum n-am nicio problema. E in functie de cum ma simt, dar acum ma simt bine”, a declarat Simona Gherghe, in cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News