Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Temperaturile ajung la 30 de grade Celsius

By
loading...

Vremea de Rusalii a fost in general frumoasa pe intregul teritoriu al Romaniei, dar nu au lipsit nici furtunile si ploile torentiale.

Meteorologii anunta pentru urmatoarele zile temperaturi de peste 30 de grade Celsius in majoritatea zonelor tarii.

Marti vremea pe intregul teritoriu al Romaniei se va mentine calda si va fi in general frumoasa. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22-23 de grade pe litoral si 22-30 de grade in zonele de campie, iar cele minime vor fi intre 7 si 17 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, in special dupa-amiaza, izolat se vor semnala ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari, in cursul zilei in sud-estul teritoriului, iar de scurta durata si in timpul ploilor. In Bucuresti, vremea se va mentine calda. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade, iar cea minima de 12-14 grade, informeaza libertatea.ro.

Miercuri vremea se va menţine calda si va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil si doar izolat, vor fi ploi slabe, de scurta durata si pe alocuri descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari in sudul Banatului si in Dobrogea, iar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 şi 31 de grade, iar cele minime intre 9 şi 19 grade, mai coborate in estul Transilvaniei spre 4 grade.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News