Radu Valcan, emotionat dupa nasterea Adelei Popescu. Dar cei doi sunt nehotarati! Nici pana acum nu i-au ales numele celui mic. Iata si de ce

By
loading...

Adela Popescu si Radu Valcan l-au primit fericiti pe flatiolu’  lui Alexandru si de-abia asteapta acum sa petreaca toti 4 Craciunul. Indragita prezentatoare TV a nascut duminica dimineata, 9 decembrie, un baietel perfect sanatos, care a primit nota 10 din partea medicilor. Radu, sotul sau, i-a fost alaturi in fiecare moment, iar ambii parinti au publicat poze din spital marturisindu-si fericirea.

Radu Valcan a publicat pe retelele sociale o imagine cu sotia lui si cel de-al doilea fiu al lor nou-nascut, iar prietenii virtuali le-au transmis foarte multe mesaje de felicitare si mii de aprecieri la fotografiile postate. Este a doua oara cand Adela si Radu devin parinti si sunt extrem de bucurosi. Prezentatorul a publicat si el o fotografie din maternitate, alaturi de sotia sa ce a nascut dupa 5 ore de travaliu.

„Dupa ce ca este epuizata, frumoasa si superba, ma mai si sprijin pe ea de emotii! Va iubesc!”, a fost descrierea fotografiei publicata de Radu Valcan pe Instagram.

Minunata veste a fost facuta chiar de Adela pe retelele sociale, unde a publicat si o fotografie aratandu-le fanilor cat este de fericita, chiar si dupa 5 ore de travaliu, dar si foarte obosita.

Cei doi sunt foarte nehotarati, insa! Nici pana acum nu s-au decis care va fi numele celui de-al doilea baietel al lor. Adela a declarat ca nu vor un nume “la moda”, ci vor alege unul de care sunt legati sentimental. Radu are si el o sugestie, dar trebuie sa cada de acord cu Adela: “Ne-am gandit deja la un nume, n-o sa-l spun acum, il mai tinem putin pentru noi. Este un nume simplu, nu este un nume cautat acum, este la moda sa cauti tot felul de nume care mai de care.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News