Raluca de la Bambi si-a serbat ziua de nastere, iar Denisa i-a facut o declaratie rautacioasa: „Acreala ta, morala interminabila despre dezordine si logoreea ta cand esti nevorbita”

By
loading...

Surorile Bambi isi poarta una alteia o iubire nemarginita, cum numai surorile stiu sa o faca, sunt de nedespartit si se inteleg perfect. De mici au fost invatate de catre parinti sa se iubeasca mereu, chiar daca se mai cearta, sa se ajute reciproc, sa isi fie alaturi intotdeauna si la bine si la greu, pentru ca nimic nu este mai presus in viata decat familia, este singura care iti vrea binele mereu si nu te va critica indiferent de ce vei face.

De asemenea, Denisa si Raluca au invatat ca este necesar sa aiba alaturi prieteni, asadar cele doua pe langa faptul ca sunt surori sunt si prietene, cele mai bune prietene, pentru ca nimeni nu le cunoaste cum se cunosc intre ele. Au incredere deplina in ele si stiu sa se respecte.

Raluca si-a aniversat ziua de nastere, iar sora ei Denisa a dorit sa ii transmita public un mesaj plin de emotii, insotit de o serie de fotografii cu cele doua.

Mesaj transmis de catre Denisa pentru sora ei Raluca:

loading...

„Nu o sa scriu romane, oricum n-ar ajunge sa descriu ce insemni pentru mine. LA MULTI ANI dragostea mea scumpa mea, iubirea vietii mele! 

Esti cea mai mare binecuvantare pe care am primit-o in viata mea de pana acum, te iubesc infinit, atat de mult incat cuvintele nu pot ajunge pana acolo.

loading...

Stii tu, dor de acreala ta???de filmele tale tampite cu monstri, centauri, si alte ciudateni, de morala interminabila despre dezordine si de logoreea ta cand esti nevorbita.

Ai multi ani in fata, fa-i cei mai frumosi!”

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News