Raluca Podea se confruntă cu probleme ale danturii: „Mi l-am lipit cu superglue”

By
loading...

Raluca Podea, fosta asistenta Tv la postul de televiziune OTV s-a facut remarcata datorita fizicului sau, avand relatii cu fotbalisti de renume, iar cea mai recenta relatie a sa adusa in lumina reflectoarelor este cea cu Florin Pastrama, care a parasiy-o pentru Brigitte. Cum nu era suficient acest lucru pentru blondina, ea are si probleme cu dantura.

Fiind persoana publica, aceasta stie ca imaginea pe care o afiseaza este foarte importanta pentru ea. Drept dovada, ea nu se uita la bani atunci cand este vorba despre interventii care ii imbunatatesc imaginea. Este genul de persoana care recunoaste orice ajutare pe care si-a facut-o. Pe langa implanturile la care a apelat, ea a vrut sa aiba o dantura de vis, alegand o clinica de renume pentru un rezultat pe masura.

Din pacate, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, caci la scurt timp de la finalizarea lucrarii, aceasta a inceput sa acuze dureri din ce in ce mai grave. Dupa ce a achitat mii de euro pentru o dantura de vis, ea s-a trezit ca au inceput sa ii cada dintii din cauza unei infectii foarte puternice:

„Aveam niste infectii, am mers la clinica inapoi sa gasim o solutie, am consultat cam 5 medici. Nu mi se pare corect si nici normal sa vin de acasa cu bugetul meu, atata timp cat in prima faza, eu mi-am platit dintii. Eu am problemele astea de cand mi-am schimbat dintii.

Trebuie sa stau o luna fara dinti, trebuie sa-mi repar gingia si este complicat. Mi-am sunat avocatul, o sa merg pe caile legale. Eu aveam dintii buni, am platit cateva mii de euro, dar nu este vorba de bani, este vorba de sanatate. Am o infectie la nivelul gingiei, care este foarte puternica. Costa 700 si ceva de milioane si nu mi se pare normal sa platesc eu. Mai devreme mi-a cazut din nou un dinte si mi l-am lipit cu superglue.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News