„Rămas fără serviciu, am început să-mi ofer serviciile unor doamne. Nu pot spune că mă plâng de situaţia asta. Câştig mai mult decât am visat vreodată. Problema este că unele femei…” Prin ce trece acum bărbatul este de necrezut

By
loading...

Dragă Adela,

Mă numesc Cezar şi am 32 de ani. În urmă cu 4 ani, pentru că am rămas fără serviciu şi pentru că nu reuşeam să mă angajez nicăieri, am început, prin intermediul unui site specializat în astfel de treburi, să-mi ofer serviciile unor doamne. Cele mai multe, mai în vârstă decât mine. Concret, în schimbul unor sume de bani şi altor beneficii (de exemplu, excursii în ţări străine), le ofer compania mea şi favoruri de altă natură. Nu pot spune că mă plâng de situaţia asta. Câştig mai mult decât am visat vreodată. Problema este că unele din femeile cu care mă văd au tendinţa să mă vadă mai mult ca pe un obiect, decât ca pe o persoană şi consideră că au control asupra mea şi asupra vieţii mele. Una din ele chiar a dezvoltat o obsesie faţă de mine şi cere să mă vadă non-stop. Mi-a spus să renunţ la celelalte cliente pe care le am şi să rămân numai cu ea. Mi-a zis că îmi dă toţi banii pe care îi vreau şi un apartament într-o zonă scumpă a oraşului. Însă eu nu vreau să mă leg la cap cu ea. Nu ştiu cum să scap. M-am gândit de multe ori să renunţ la meseria asta. Dar nu ştiu dacă îmi voi putea găsi un serviciu bun. Ce aş putea să fac în situaţia asta?

Adela răspunde:
Dragă Cezar,

Este foarte greu să te extragi din lumea în care ai intrat, dar nu imposibil. Despre aceleași lucruri vorbesc și femeile care practică această ”meserie”, și dacă unele dintre ele reușesc să-și refacă viața, tu de ce nu ai putea? Important este să ai încredere în tine și să-ți faci un plan. Spui că ai mai mulți bani decât ai visat vreodată, asta înseamnă că poți să pui și ceva deoparte? Nu de alta, dar ai putea să te recalifici – de ce nu? Dacă citești Libertatea, probabil că ai văzut și tu articolul recent despre Gwyneth Montenegro, o fostă escortă de lux din Australia, care a publicat o carte în care și-a mărturisit toate experiențele adunate de-a lungul a celor 12 ani în industrie. Ce face ea acum? Lucrează ca pilot comercial – deci se poate! Tu ce știi să faci? Și, mai ales, ce-ți place, în afară de faptul că ești un bărbat foarte viril? Faptul că ești bazat din punct de vedere material ar trebui să-ți dea o siguranță care să te ajute să-ți găsești calea. Cât despre femeia care dorește să te posede ca pe un obiect, e totuși o femeie. Îi poți spune că a încălcat limitele stilului tău de lucru și de aceea nu mai poți continua să ai relații cu ea. Explică-i că ar trebui să înțeleagă că tu ești ”profesionist” în categoria ta de activitate, iar una din condițiile de bază este să nu fii al unei singure femei. Dacă acceptă asta, ok. Dacă nu, este momentul să ia o lecție de viață. Dacă are bani, nu înseamnă că poate dispune de alte ființe umane după bunul ei plac. Tu nu ești un sclav și, în afara serviciilor tale, nu este nimic de cumpărat.

Sursa: libertatea.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News