Ramona Badescu, aparitie superba si la 50 de ani! Iata ce cadouri a primit vedeta

By
loading...

Desi a schimbat prefixul, Ramona Badescu se poate lauda inca cu un ten perfect de adolescenta si o silueta de invidiat. Superba romanca, ce in ultima vreme, mai exact in ultimele 6 luni, a locuit mai mult la Roma unde deruleaza numeroase proiecte, a implinit frumoasa varsta de 50 de ani si a sarbatorit momentul in familie alaturi de parinti si fratele ei.

Ramona a fost in centrul atentiei si nici nu avea cum sannu fie, din moment ce a implinit 50 de ani si a sarbatorit impreuna cu cei dragi ei acest eveniment fericit. Alaturi de invitatii sai ea a petrecut la un local exclusivist, iar ei i-au facut daruri pretioase.

Ramona Badescu, impreuna cu parintii sai, fratele Calin si nepoata Dalina

Imbracata intr-o superba rochie neagra eleganta si care i-a pus in evidenta silueta, la care a accesorizat, pe langa bijuterii, o coafura lejera, Ramona a fost in centrul atentiei si a ramas, asa cum ne-a obisnuit, o prezenta sofisticata si eleganta, demonstrand ca varsta este doar o cifra in buletin si cei 50 de ani nu si-au pus amprenta deloc asupra felului sau de a arata sau de a vorbi.

“E adevarat ca am schimbat prefixul si am dat o mica petrecere la Roma, de ziua mea! I-am avut alaturi pe cei dragi mie si m-am bucurat din plin de aceste momente. Pentru mine nu conteaza cadourile materiale, ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat. Acum cea mai importanta este familia si sa-i am cat mai mult timp alaturi pe parintii mei! Am si cateva surprize de anuntat, dar le voi dezvalui la momentul oportun!”, a declarat Ramona Badescu.

Vedeta a primit un buchet imens cu nu mai putin de 500 de trandafiri rosii, insa surpriza nu s-a incheiat aici, intrucat intre flori, Ramona a descoperit un inel din platina cu o piatra de smarald creata special pentru aceasta ocazie de o binecunoscuta firma de bijuterii.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News