Rasturnare de situatie! Ce s-a descoperit in corpul lui Florin Buliga, criminalul de la Brasov: Cand au vazut analizele, medicii au fost uimiti! Barbatul a mințit in timpul declaratiilor! Asta nu e tot, când l-au dezbrăcat au găsit ceva terifiant:

By
loading...

Florin Mircea Buliga era drogat în momentul în care a fost audiat. Rezultatele analizelor au arătat că bărbatul avea în sânge o substanţă care se găseşte la consumatorii de canabis.

Procurorii au solicitat prelevarea de probe de sânge şi de urină de la Florin Mircea Buliga marţi în timp ce acesta se afla la audieri şi după ce în maşina au fost găsite droguri. Bărbatul nu s-a opus.

Analizele au arătat însă că bărbatul consumase canabis. Momentul în care s-a drogat nu a putut fi clar stabilit şi s-a solicitat o analiză toxicologică completă care va fi efectuată la Institutul Mina Minovici. Criminalul ar fi putut consuma drogurile cu câteva zile înainte de crimă, în ziua crimei sau după ce şi-a ucis familia. Substanţa detectată în sângele lui Florin Mircea Buliga este Tetrahidrocanabinol, pe scurt THC. Este substanţa activă principală din canabis.

„Am primit rezultatele preliminare ale analizelor care arată prezenţa unei substanţe care se regăseşte la consumatorii de canabis. Am solicitat o expertiză completă care se va efectua la Mina Minovici şi care ne va arăta momentul exact în care au fost consumate substanţele. Droguri au fost găsite şi în maşina suspectului, iar dosarul a fost înaintat la DIICOT pentru cercetări“, a declarat Daniel Dancă, procurorul de caz pentru Adevarul.

In momentul in care Florin Buliga a ajuns la IPJ Brasov, el avea hainele pline de sange.

In urma cu doua zile, o tara intreaga a fost socata de o noua crima zguduitoare! Florin Mircea Buliga, un barbat din Brasov in varsta de 43 de ani, si-a ucis cu bestialitate sotia si cei doi copii!

Florin Buliga a mers pe ideea ca el crede in reincarnare si in existenta vietilor multiple. In plus, acesta a mai zis ca in perioada Sarbatorilor Pascale „trebuie sa moara anumite persoane alese”.

loading...

Barbatul a socat anchetatorii si prin felul in care si-a facut aparitia la IPJ Brasov! Conform celor care l-au audiat, criminalul avea hainele pline de sangele victimelor, dar si prezenta si cateva rani pe corp. Concret, Florin Buliga avea pe piept urmele unei tentative de suicid, pe care a explicat-o chiar el.

A povestit ca mers la Manastirea Sinca Veche, pentru a se reculege. Pe drum, a oprit masina pe motiv ca ar fi avut o viziune cu privire la faptele pe care le-ar fi comis. A incercat sa se sinucida cu un cutit de vanatoare, insa nu a reusit sa isi duca planul la bun sfarsit. Avea o linie dreapta, adanca, pe piept, dar fara consecinte grave”, au dezvaluit surse autorizate.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News